Hoge kwaliteit!
Vrijblijvende offertes!
Snelle service!

Over Bootzeilrepareren

Onze zeilmakerij specialiseert zich in het repareren van afdekzeilen zoals buiskappen, dekzeilen en andere producten om uw boot te beschermen tegen het weer. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige materialen om de levensduur van uw bootzeilen maximaal te verlengen.

Daarnaast streven wij ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van vaste prijzen, mocht dit in uw geval niet kunnen dan maken wij voor u graag een prijsindicatie, zo weet u altijd waar u aan toe bent. Door onze specialisatie in reparatiewerkzaamheden, het gebruik van eersteklas materialen en onze vaste prijzen kunnen wij u een reparatieservice aanbieden als geen ander.

Hoge kwaliteit

Door onze uitgebreide ervaring met reparatiewerkzaamheden en uitsluitend gebruik van eersteklas materialen leveren wij reparaties van hoge kwaliteit.

Vrijblijvende offertes

Soms is het de vraag of het nog rendabel is om een bootzeil te repareren. Door onze vaste prijzen en op maat gemaakte prijsindicaties weet u altijd waar u aan toe bent.

Snelle service

U laat uw boot liever niet onbeschermd achter, daarom maken wij graag met u een afspraak om uw zeil ’s ochtends bij ons af te leveren en deze aan het einde van de dag weer op te halen.

Onze zeilmakerij staat voor hoge kwaliteit, een oude kap mag er ook goed uit zien.
Door onze grote ervaring met reparatiewerkzaamheden en uitsluitend gebruik van eersteklas materialen leveren wij reparaties van hoge kwaliteit. Wij streven ernaar om altijd zo netjes mogelijk te werken en proberen uw zeilen zo onopvallend mogelijk te repareren. Zo doen wij er alles aan om het aanzien van uw bootzeilen ondanks de reparatie zoveel mogelijk intact te laten en indien mogelijk zelfs te verbeteren.

Wij gebruiken vaste prijzen en maken indien nodig een prijsindicatie.
Soms is het de vraag of het nog rendabel is om een bootzeil te repareren. Door onze vaste prijzen en op maat gemaakte prijsindicaties weet u altijd waar u aan toe bent.
Daarnaast geven wij u graag ons deskundig advies, zo kunt u aan de hand van de reparatiekosten en ons advies bepalen of u inderdaad uw zeil wilt laten repareren, of dat het beter is om een nieuwe te laten maken.

Door onze specialisatie in reparaties kunnen wij u snelle service verlenen. Met name gedurende het vaarseizoen is de vraag naar snelle service als het gaat om reparatiewerkzaamheden groot, u laat uw boot immers liever niet onbeschermd achter. Wij bieden u dan ook de optie om uw bootzeilen dezelfde dag nog te laten repareren. Hiervoor kunt u met ons een afspraak maken om uw zeil ’s ochtends bij ons af te leveren en deze aan het einde van de dag weer op te halen.

Heeft u ergens een vraag over?

Partners van Bootzeilrepareren

Bootzeilrepareren en haar partners zorgen er samen voor dat uw boot er ten alle tijden op zijn opperbest uitziet en voldoen aan vrijwel al uw wensen op het gebied van zeilmakerij. 

 

Solvictum Zeilmakerij

Onze zeilmakerij richt zich op de verkoop van standaard buiskappen voor de meest voorkomende sloepen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, voor de productie van onze sloepkappen wordt dan ook uitsluitend gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen.