Over ons

Bootzeilrepareren

Onze zeilmakerij specialiseert zich in het repareren van afdekzeilen zoals buiskappen, dekzeilen en andere producten om uw boot te beschermen tegen het weer. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige materialen om de levensduur van uw bootzeilen maximaal te verlengen.

Daarnaast streven wij ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van vaste prijzen, mocht dit in uw geval niet kunnen dan maken wij voor u een prijsindicatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Door onze specialisatie in reparatiewerkzaamheden, het gebruik van eersteklas materialen en onze vaste prijzen kunnen wij u een reparatieservice aanbieden als geen ander.

 

Hoge kwaliteit

Onze zeilmakerij staat voor hoge kwaliteit, een oude kap mag er ook goed uit zien.

Door onze grote ervaring met reparatiewerkzaamheden en uitsluitend gebruik van eersteklas materialen leveren wij reparaties van hoge kwaliteit. Wij streven ernaar om altijd zo netjes mogelijk te werken en proberen we uw zeilen zo onopvallend mogelijk te repareren. Zo doen wij oer alles aan om het aanzien van uw bootzeilen ondanks de reparatie zoveel mogelijk intact te laten en indien mogelijk zelfs te verbeteren.

 

Vaste prijzen en prijsindicaties

Wij gebruiken vaste prijzen en maken indien nodig een prijsindicatie.

Soms is het de vraag of het nog rendabel is om een bootzeil te repareren. Door onze vaste prijzen en op maat gemaakte prijsindicaties weet u altijd waar u aan toe bent. Daarnaast geven wij u in dit geval ons deskundig advies. Zo kunt u aan de hand van de reparatiekosten en ons advies bepalen of u inderdaad uw zeil wilt laten repareren, of dat het beter is om een nieuwe te laten maken.

 

Snelle service

Door onze specialisatie in reparaties kunnen wij u snelle service verlenen.

Met name gedurende het vaarseizoen is de vraag naar snelle service als het gaat om reparatiewerkzaamheden groot, u laat uw boot immers liever niet onbeschermd achter. Wij bieden u dan ook de optie om uw bootzeilen dezelfde dag nog te laten repareren. Hiervoor kunt u met ons een afspraak maken om uw zeil ’s ochtends bij ons af te leveren en deze aan het einde van de dag weer op te halen.

 

Vraag aan Bootzeilrepareren?

Partners van Bootzeilrepareren

Bootzeilrepareren en haar partners zorgen er samen voor dat uw boot er ten alle tijden op zijn opperbest uitziet en voldoen aan vrijwel al uw wensen op het gebied van zeilmakerij.

Fred Schot Zeilmakerij

Bent u op zoek naar het beste voor uw sloep?

Laat uw sloep dan een nieuwe bootkap aanmeten door Fred Schot Zeilmakers.

Fred Schot kenmerkt zich door de zorg in uitvoering en oog voor detail. De uitgekiende pasvorm en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat uw aankoop ook na lange tijd nog mooi en functioneel is.

Lammerts van Bueren

Lammerts van Bueren is hét adres voor zeilen en dekkleden in alle soorten en maten. Of het nu voor tochtvrij doorwerken op de steiger is, het dichtzetten van gevels tijdens de bouw of het geïsoleerd afdekken van vers beton, Lammerts van Bueren biedt u een pasklare oplossing.

Professional Boat Care

Professional Boat Care is hét adres voor onderhoud en werkzaamheden aan uw boot. Met alle disciplines binnen ons bedrijf werken wij er iedere dag aan om de beste en zorgvuldigste afhandeling en snelle en professionele service met aandacht voor de klant waar te maken.

Reparatie verzoek?