Alle reparaties

Hier vindt u een overzicht van al onze reparatiewerkzaamheden.

Doorstikken kap klein

Laat het stiksel in uw buiskap los? Geen probleem, wij kunnen dit voor u oplossen door de kap nogmaals onder de naaimachine door te halen en zo uw kap door te stikken.

Ruit vernieuwen

Kunt u niet meer door de ruiten van uw bootkap kijken of zit er een scheur in? Maakt u zich geen zorgen, wij kunnen de ruiten in uw bootkap voor u vernieuwen.

Rits vernieuwen

Is de insteek van uw rits gescheurd of zijn de tandjes van de rits kapot? Niet getreurd, als uw rits niet meer naar behoren voldoet kunnen wij deze voor u vernieuwen.

Schade repareren

Heeft u een scheur in uw zeil zitten of zit er een gat in uw bimini? Maakt u zich niet druk, wij zorgen ervoor dat het gat zo verdekt mogelijk wordt gedicht.

Uw bootzeilen onderhouden?

Doorstikken sprayhood

Is het stiksel in uw sprayhood vergaan? Geen paniek, dit kunnen we oplossen door simpelweg de sprayhood nogmaals onder de naaimachine door te halen en deze zo opnieuw te stikken.

Afwerkbies vernieuwen

Brokkelt de afwerkbies van uw bootzeil af of laat deze los? Wij hebben de oplossing! Door de bies van uw zeilen te vernieuwen zien deze er weer netjes afgewerkt uit.

Doorstikken kuipzeil

Laat het stiksel in uw kuipzeil los? Geen paniek, wij kunnen dit voor u oplossen door de kap nogmaals onder de naaimachine door te halen en zo uw kap door te stikken.

Sluiting vernieuwen

Gaan de drukkers in uw kuipzeil niet meer dicht, of zijn de tenaxen in uw kap eruit gescheurd? Laat deze dan door ons vernieuwen zodat u uw bootzeilen weer goed dicht kunnen.

Heeft u een vraag?

Doorstikken kap groot (>7mtr./21ft.)

Laat het stiksel in uw buiskap los? Geen probleem, wij kunnen dit voor u oplossen door de kap nogmaals onder de naaimachine door te halen en zo uw kap door te stikken.

Nalopen en in orde maken

Wilt u uw bootzeilen goed onderhouden om zo verdere reparatiekosten te voorkomen? Dan kunt u door ons uw zeil laten nalopen op mankementen en deze weer in orde laten maken, voorkomen is immers beter dan genezen!

Doorstikken dekzeil

Is het stiksel in uw dekzeil vergaan? Geen paniek, dit kunnen we oplossen door simpelweg het dekzeil nogmaals onder de naaimachine door te halen en deze zo opnieuw te stikken.

Aanpassingen

Heeft u een extra landvast gat nodig in uw dekzeil of wilt u een slijtstrook op uw sprayhood laten aanbrengen? Wij helpen u graag! Door uw bootzeilen aan te laten passen verhoogt u het gebruiksgemak of verlengt u de levensduur van uw zeilen.

Overige werkzaamheden

Wilt u iets aan uw bootzeil laten doen, maar kunt u het hier niet vinden? Wij kunnen u vast helpen! Als u het contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om samen tot een oplossing te komen