Doorstikken buiskap groot

Doorstikken buiskap groot

Laat het stiksel in uw buiskap los? Geen probleem, wij kunnen dit voor u verhelpen door deze nog een keer onder de naaimachine door te halen en zo uw kap door te stikken. Zo blijft uw buiskap doen waar hij voor gemaakt is: uw boot mooi schoon en droog houden.

Het is van groot belang dat u uw kap op tijd laat doorstikken. Als uw buiskap namelijk niet op tijd wordt doorgestikt dan kunnen de verschillende delen van de kap loslaten. Als dit het geval is moeten we de stukken op gevoel weer aan elkaar bevestigen zonder exacte referentiepunten en kan het zo zijn dat de stof niet overal op de juiste plek terecht komt.

Dit kan als gevolg hebben dat uw buiskap niet meer goed op spanning staat en er kuilen in het doek ontstaan. In deze kuilen verzamelt het regenwater zich wat er uiteindelijk voor zorgt dat het water doorlekt. Als de verschillende delen in uw kap helemaal los laten kan dit er in sommige gevallen zelfs voor zorgen dat de sluitingen niet meer dicht kunnen en uw buiskap dus niet meer juist gebruikt kan worden.

Specifieke vraag?

 U kunt merken dat uw buiskap doorgestikt moet worden door te letten op de volgende signalen:

  • Het bruggetje in het stiksel is op sommige plekken verdwenen, u ziet in dit geval puntjes in de stiknaad in plaats van streepjes.
  • Als u kruiselings met uw nagels over het stikwerk heen krabt laat het stiksel los.

Let hierbij voornamelijk op de stiksels die op het hoogste punt van de kap zitten, deze vergaan namelijk meestal als eerste. Merkt u aan de hand van de eerdergenoemde signalen dat de stiksels in uw buiskap kapot aan het gaan zijn? Dan weet u dat u uw kap door moet te laten stikken en kunt u verdere reparatie- en/of refitkosten voorkomen.

Prijzen werkzaamheden

Voor standaard werkzaamheden hanteren wij vaste prijzen. Voor de overige reparaties hanteren wij een vast uurtarief, waarvoor u vrijblijvend een prijsopgave kunt laten maken.

Reparatie aanvragen

Webshop producten

Uw reparatie niet gevonden?