Doorstikken kuipzeil

Doorstikken kuipzeil

Laat het stiksel in uw kuipzeil los? Geen paniek, wij kunnen dit voor u oplossen door de kap nogmaals onder de naaimachine door te halen en zo uw kap door te stikken.

Het is erg belangrijk dat u uw kuipzeil op tijd laat doorstikken. Want als uw kuipzeil niet tijdig wordt doorgestikt dan kunnen de verschillende delen doek loslaten. Als dit het geval is moeten wij de stukken weer opnieuw aan elkaar zetten zonder te weten hoe de stof precies heeft gezeten en kan het zo zijn dat deze niet overal op de juiste plek terecht komt.

Dit kan ervoor zorgen dat uw kuipzeil niet meer goed op spanning staat en er holtes in het doek ontstaan, hierin zal het regenwater zich verzamelen. Wanneer dit gebeurt zal het water door de stof heen sijpelen. Als de verschillende delen in uw kuipzeil helemaal los komen kan dit er in sommige gevallen zelfs toe leiden dat de sluitingen niet meer dicht kunnen en uw zeil dus onbruikbaar wordt.

Specifieke vraag?

Om ervoor te zorgen dat uw kuipzeil op tijd wordt doorgestikt is het belangrijk dat u let op de volgende signalen:

  • Het bruggetje in het stiksel is op sommige plekken verdwenen, u ziet in dit geval puntjes in het stiksel in plaats van streepjes.
  • Als u kruiselings met uw nagels over het stiksel heen krabt laat het stiksel los.

Let hierbij vooral op de stiksels die op het hoogste punt van uw kuipzeil zitten, deze vergaan namelijk vaak als eerste. Dus merkt u aan de hand van de eerdergenoemde signalen dat de stiksels in uw kuipzeil kapot aan het gaan zijn? Dan weet u dat het tijd is om uw kap door te laten stikken en kunt u verdere reparatie-en/of refitkosten voorkomen.

Prijzen werkzaamheden

Voor standaard werkzaamheden hanteren wij vaste prijzen. Voor de overige reparaties hanteren wij een vast uurtarief, waarvoor u vrijblijvend een prijsopgave kunt laten maken.

Reparatie aanvragen

Webshop producten

Uw reparatie niet gevonden?