Doorstikken sprayhood

Doorstikken sprayhood

Is het stiksel in uw sprayhood vergaan? Geen paniek, dit kunnen we oplossen door simpelweg de sprayhood of nogmaals onder de naaimachine door te halen en deze zo opnieuw te stikken. Hierdoor blijft uw sprayhood doen waar hij voor gemaakt is: het droog -en schoonhouden van uw boot.

Het is van groot belang dat het doorstikken van uw sprayhood tijdig gebeurt. Als uw sprayhood namelijk niet op tijd wordt doorgestikt kunnen de verschillende stukken stof in uw sprayhood loslaten. In dit geval moeten we de stukken weer opnieuw aan elkaar zetten zonder exacte referentiepunten en kan het zo zijn dat deze niet overal op de juiste plek terecht komen.

Een gevolg hiervan kan zijn dat uw sprayhood niet meer goed op spanning staat en er kuilen in het doek ontstaan, waarin het regenwater zich verzamelt en uiteindelijk doorsijpelt. Het opnieuw moeten verbinden van de verschillende stukken doek kan in sommige gevallen zelfs resulteren in het niet meer dicht kunnen maken van de sluitingen, waardoor uw sprayhood niet langer aan zijn functie voldoet.

Specifieke vraag?

Om tijdig vast te stellen of uw sprayhood doorgestikt moet worden moet u letten op de volgende signalen:

  • Het bruggetje in het stiksel is op sommige plekken verdwenen, u ziet in dit geval puntjes in het stiksel in plaats van streepjes.
  • Wanneer u kruiselings met uw nagels over het stiksel heen krabt laat het stiksel los.

Let hierbij vooral op de stiksels die op het hoogste punt van uw sprayhood zitten, deze vergaan namelijk vaak als eerste. Dus als u aan de hand van de eerdergenoemde signalen merkt dat deze stiksels aan het verslijten zijn, dan weet u dat het tijd is om uw sprayhood door te laten stikken en kunt u verdere reparatie -en/of refitkosten voorkomen.

Prijzen werkzaamheden

Voor standaard werkzaamheden hanteren wij vaste prijzen. Voor de overige reparaties hanteren wij een vast uurtarief, waarvoor u vrijblijvend een prijsopgave kunt laten maken.

Reparatie aanvragen

Webshop producten

Uw reparatie niet gevonden?