Hoge kwaliteit!
Vrijblijvende offertes!
Snelle service!

Doorstikken sprayhood

Vanaf 105,00

Is het stiksel in uw sprayhood vergaan? Geen paniek, dit kunnen we oplossen door simpelweg de sprayhood of nogmaals onder de naaimachine door te halen en deze zo opnieuw te stikken. Hierdoor blijft uw sprayhood doen waar hij voor gemaakt is: het droog -en schoonhouden van uw boot.

Het is van groot belang dat het doorstikken van uw sprayhood tijdig gebeurt. Als uw sprayhood namelijk niet op tijd wordt doorgestikt kunnen de verschillende stukken stof in uw sprayhood loslaten. In dit geval moeten we de stukken weer opnieuw aan elkaar zetten zonder exacte referentiepunten en kan het zo zijn dat deze niet overal op de juiste plek terecht komen.

Een gevolg hiervan kan zijn dat uw sprayhood niet meer goed op spanning staat en er kuilen in het doek ontstaan, waarin het regenwater zich verzamelt en uiteindelijk doorsijpelt. Het opnieuw moeten verbinden van de verschillende stukken doek kan in sommige gevallen zelfs resulteren in het niet meer dicht kunnen maken van de sluitingen, waardoor uw sprayhood niet langer aan zijn functie voldoet.

Over Bootzeilrepareren