Hoge kwaliteit!
Vrijblijvende offertes!
Snelle service!

Rits vernieuwen

Vanaf 85,00

Is de insteek van uw rits gescheurd of zijn de tandjes van de rits kapot? Niet getreurd, als uw rits niet meer naar behoren voldoet kunnen wij deze voor u vernieuwen. Door de oude rits op professionele wijze te verwijderen en op dezelfde plek een nieuwe rits in uw kap, dekzeil of hoes te plaatsen kunt u uw boot weer goed beschermen tegen het weer.

De rits is het meest kwetsbare onderdeel van een bootzeil en dient dan ook met beleid gebruikt te worden. Vaak zien wij echter dat dit niet gebeurt wat resulteert in het inscheuren van de insteek (het begin) van de rits.

Ook kan er schade aan de rits ontstaan doordat deze onder spanning dichtgemaakt wordt, waardoor de tanden van de rits sneller slijten en de rits niet meer dicht blijft zitten. Daarnaast kan door invloed van Uv-straling de stof die de tandjes van de rits aan het bootzeil bevestigd vergaan.

Een kapotte rits zorgt ervoor dat een bootzeil niet meer dicht kan en dus uw boot niet meer kan beschermen tegen vuil en regenwater. Het is dan ook van belang dat een kapotte rits zo snel mogelijk wordt vernieuwd zodat u uw boot weer goed kunt beschermen.

Over Bootzeilrepareren