Ruit vernieuwen

Ruit vernieuwen

Kunt u niet meer door de ruiten van uw bootkap kijken of zit er een scheur in? Maakt u zich geen zorgen, wij kunnen de ruiten in uw bootkap voor u vernieuwen. Zo kunt u weer veilig kunt varen met de kap omhoog en bovendien uw boot goed beschermen tegen het weer.

De combinatie van vuil op de ruiten in uw kap met de warmte van de zon kunnen ertoe leiden dat de ruiten dof worden. In sommige gevallen kan dit zelfs resulteren in bruine vlekken in de ruit. Deze vlekken bederven het aanzicht van uw bootkap en zorgen ervoor dat u niet meer door de ruiten heen kunt kijken, maar bovenal zijn doffe of bevlekte ruiten gevoeliger voor scheurtjes en gaten.

Een gescheurde ruit zorgt uiteraard voor lekkage, een gescheurde ruit moet dan ook zo snel mogelijk vernieuwd worden om er voor te zorgen dat uw bootkap weer aan zijn eisen voldoet.

Voorkomen is beter dan genezen, daarom adviseren wij u om uw ruiten jaarlijks te reinigen en beschermen door middel van de VuPlex® plasticsreiniger die u vindt in onze webshop of natuurlijk bij ons in de zeilmakerij.

Specifieke vraag?

Prijzen werkzaamheden

Voor standaard werkzaamheden hanteren wij vaste prijzen. Voor de overige reparaties hanteren wij een vast uurtarief, waarvoor u vrijblijvend een prijsopgave kunt laten maken.

Reparatie aanvragen

Webshop producten

Uw reparatie niet gevonden?