Sluiting vernieuwen

Sluiting vernieuwen

Gaan de drukkers in uw kuipzeil niet meer dicht, of zijn de tenaxen in uw kap stuk? Laat deze dan door ons vernieuwen zodat u uw bootzeilen weer goed dicht kunnen.

De sluitingen in bootkappen en afdekzeilen kunnen kapotgaan door bijvoorbeeld slijtage of foutieve montage. Als er sluitingen in uw zeilen kapot zijn komt er extra spanning op de overige sluitingen te staan, dit vergroot de kans dat ook deze stuk gaan. Daarnaast kan een bootzeil met kapotte of ontbrekende sluitingen niet meer goed dicht wat tot lekkage kan leiden.

Het is dus belangrijk dat de sluitingen in uw zeilen goed functioneren en dat ze vernieuwd worden wanneer ze dit niet meer doen. Om te voorkomen dat sluitingen kapot gaan kunt u deze onderhouden door ze zo nu en dan te smeren met Iosso® smeermiddel. Dit smeermiddel vindt u in onze webshop of natuurlijk bij ons in de zeilmakerij.

Specifieke vraag?

Prijzen werkzaamheden

Voor standaard werkzaamheden hanteren wij vaste prijzen. Voor de overige reparaties hanteren wij een vast uurtarief, waarvoor u vrijblijvend een prijsopgave kunt laten maken.

Reparatie aanvragen

Webshop producten

Uw reparatie niet gevonden?